Open Deur KinderCoaching  
Leven met Lef !

Contact

Via onderstaande formulier kunt u uw zoon of dochter aanmelden of vrijblijvend informatie opvragen. Bellen kan natuurlijk ook altijd, maar ik zal niet altijd in staat zijn om de telefoon aan te nemen. Laat dan een terugbel verzoek achter of stuur een appje. 

Ben je ouder/verzorger en wil je jouw kind aanmelden voor coaching of een training, dan is het in sommige gevallen mogelijk deze te betalen vanuit een PGB. Het document 'Kindercoaching en vergoedingen' kunt u onderaan deze pagina downloaden. Kunt u geen beroep doen op een PGB en maakt uw financiële situatie het lastig de training volledig te bekostigen, dan ben ik bereid met u mee te denken over een oplossing. Geld mag nooit het welzijn van een kind in de weg staan! 

Ben je als school geïnteresseerd en wil je graag een oriënterend gesprek om te bekijken wat ik voor jouw leerlingen kan betekenen? Ik kom graag vrijblijvend langs om meer te vertellen over mijn werkwijze en de inhoud van de trainingen. 

De kosten voor een training bedragen €175,00 (vrij van btw), inclusief materialen. Voor individuele coaching bedraagt het uurtarief €25,00.   DE PRIJZEN ZIJN VERLAAGD!!!  HET LEVEN IS AL ZO DUUR.... DAAR MAG EEN KIND NIET ONDER LIJDEN!!

Als u een bericht voor mij achterlaat, doe ik mijn uiterste best om binnen 2 werkdagen te reageren! 

 

 


Downloads:


Open Deur KinderCoaching is gevestigd te Hoek van Holland.  KVK-nummer: 83982140