Open Deur KinderCoaching  
Leven met Lef !

Contact

Via onderstaande formulier kunt u uw zoon of dochter aanmelden of vrijblijvend informatie opvragen. Bellen kan natuurlijk ook altijd, maar ik zal niet altijd in staat zijn om de telefoon aan te nemen. Laat dan een terugbel verzoek achter of stuur een appje. Het eerste, oriënterende gesprek is altijd vrij van kosten! Ook wanneer u besluit niet verder te gaan met de coaching. 

Wil je jouw kind aanmelden voor coaching dan is het in sommige gevallen mogelijk dit te betalen vanuit een PGB. Het document 'Kindercoaching en vergoedingen' kunt u onderaan deze pagina downloaden. Kunt u geen beroep doen op een PGB en maakt uw financiële situatie het lastig de coaching volledig zelf te betalen, dan ben ik bereid met u mee te denken over een oplossing. Geld mag nooit het welzijn van een kind in de weg staan! 

Het uurtarief  dat wordt gerekend, is €25,00 vrij van btw. Dit is dus zonder bijkomende kosten. Wilt u graag dat ik bij u thuis kom, dan kan het zijn dat er een kleine bijdrage wordt gevraagd voor de reiskosten. Hierbij is de maximale reistijd 30 minuten. 

Als u een bericht voor mij achterlaat, doe ik mijn uiterste best om binnen 2 werkdagen te reageren! 

 


Downloads:


Open Deur KinderCoaching is gevestigd te Hoek van Holland.  KVK-nummer: 83982140