Open Deur Coaching
     Coaching voor kinderen en volwassenen

Contact

Via onderstaande formulier kunt u contact met mij zoeken en vrijblijvend informatie opvragen. Bellen kan natuurlijk ook altijd, maar ik zal niet altijd in staat zijn om de telefoon aan te nemen. Laat dan een terugbel verzoek achter of stuur een appje. Het eerste, oriënterende gesprek is altijd vrij van kosten! Ook wanneer u besluit niet verder te gaan met de coaching. 

In sommige gevallen kan de coaching betaald worden vanuit een PGB. Het document 'Kindercoaching en vergoedingen' kunt u onderaan deze pagina downloaden. Kunt u geen beroep doen op een PGB en maakt uw financiële situatie het lastig de coaching volledig zelf te betalen, dan ben ik bereid met u mee te denken over een oplossing. Geld mag nooit het welzijn van een kind in de weg staan! 

Het uurtarief  dat wordt gerekend, is €25,00 vrij van btw. Dit is dus zonder bijkomende kosten. Wilt u graag dat ik bij u thuis kom, dan kan het zijn dat er een kleine bijdrage wordt gevraagd voor de reiskosten. Hierbij is de maximale reistijd 30 minuten. 

De coaching kan mogelijk gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Informeer hierover bij uw zorgverzekering.  

De duur van het traject bepaal je zelf, van een aantal sessies tot langdurige trajecten. Incidentele coaching, bij specifieke hulpvragen is ook mogelijk. 

Als u een bericht voor mij achterlaat, doe ik mijn uiterste best om binnen 2 werkdagen te reageren! Downloads:


Open Deur KinderCoaching is gevestigd in Ijsselmonde, Rotterdam.  KVK-nummer: 83982140

Telefoonnummer: 06-16177282