Open Deur Coaching
     Coaching voor kinderen en volwassenen

Downloads...


Op deze pagina vind je informatie en werkbladen die je kunt downloaden. Ga zelf aan de slag met oefeningen. Knip, plak, schrijf.... Regelmatig zal ik proberen om deze pagina aan te vullen met wat nieuws. 


Heb jij bijvoorbeeld al eens gehoord van de ijsberg? Natuurlijk weet je wat een ijsberg is, maar waarschijnlijk niet dat het plaatje van een ijsberg ook wordt gebruikt bij coaching. Er is namelijk een (klein) deel van de ijsberg dat we zien, maar er zit een nog veel groter deel onder water verstopt. Zo is dat ook bij mensen. Hoe dat zit lees je in DE IJSBERG.  (klik op de tekst om het bestand te openen) Je gaat ook zelf aan de slag. Pak je schaar, kleurtjes en stiften er maar bij! Heb je wat moois gemaakt en wil je het delen? Super leuk. Ik ben reuze benieuwd naar het resultaat.  


Ken je die tekenbladen waarbij je stap voor stap een diertje leert tekenen? Dan staan er een stuk of 6 stappen op het papier, waarbij je steeds een stukje meer van het diertje gaat tekenen. Tot het hele diertje op je blad tot leven komt. Zo zie je maar dat iedereen met wat tips en trucs kan tekenen. Het werken met stappen kun je ook wel een stappenplan noemen. Hier ontdek je hoe dat werkt met behulp van het hinkelspel. De sprong naar nummer 10 (het laatste vak van het hinkelspel en ook het verste weg) is de moeilijkste, grootste stap die je kunt maken. Bijna altijd mislukt die sprong. Je moet wel heel goed zijn in verspringen om dat in 1x goed te kunnen. Het is veel makkelijker om eerst naar 1 te springen en dan naar 2 .... tot je bij 10 komt. Ook dan heb je de 10 gehaald, maar het heeft je veel minder moeite gekost. En waarschijnlijk veel minder tijd, want alsmaar blijven proberen om in 1x op 10 te komen kost ook heel erg veel tijd. Lees hier alles over het HINKELSPEL en ga er zelf mee aan de slag. (weer even op het woord klikken om bij het werkblad te komen ;-) 


STRESS!!!!  Daar zit je niet op te wachten! En toch heb je er regelmatig mee te maken. Hoe ga je om met stress? Hoe kun je zorgen dat je zelf je stress kunt verminderen of zelfs kunt voorkomen? In 3 werkbladen ga ik je dat uitleggen. Het eerste werkblad is HELP! .. STRESS: DENKEN , waarin je kunt lezen wat het verschil is tussen helpende en niet helpende gedachten. Kun jij de helpende en de niet helpende gedachten onderscheiden??? 


Heb je het werkblad voor je liggen en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Heb je de informatie gelezen en heb je nog een vraag? Laat het me gerust weten. Ik denk graag met je mee, geen probleem (en geen kosten, vragen staat vrij!). 

Mail: Opendeur.coaching@gmail.com  

Insta: Juf Hoef


Hou deze pagina in de gaten, want er komt snel weer wat nieuws bij waar je mee aan de slag kunt!